Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Welk bedrijf wint vanavond de Havenstaete Cup?

Geplaatst op: 24 maart 2022

Bijna dertig zestallen strijden vanavond om de titel ‘beste dambedrijf’. In De Kaaihof start namelijk om 20:00 uur het jaarlijkse bedrijfsdamtoernooi. In vijf poules zullen de deelnemers strijden om de Havenstaete Cup. Naar verwachting kan burgemeester Eddy Bilder omstreeks 22:45 uur de beker uitreiken aan de winnaars.

Damclub O&O organiseert het damtoernooi en is naar eigen zeggen blij met de hoge opkomst. Verder is er een verloting met prachtige prijzen zoals een reischeque, vleesprijzen en waardebonnen. Ook toeschouwers zijn welkom. Deelnemers worden verzocht een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500