Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Lange verlengt, Miedema en Beens zoeken nieuwe uitdaging

Geplaatst op: 25 maart 2022

Dark Grey Textured Background

Na een groot aantal eerdere verlengingen heeft nu ook doelman Jannick de Lange te kennen gegeven volgend seizoen beschikbaar te zijn voor SC Genemuiden 1. De 20-jarige doelman kwam tot nu toe tot 5 wedstrijden in het eerste elftal en hoopt de toekomstige nummer 1 van de vereniging te worden.

Eerder melden we al dat Sportclub Genemuiden en Lars Miedema na dit seizoen uit elkaar gaan. Lars, die momenteel gedeeld topscorer is, heeft te kennen gegeven een nieuwe club te hebben gevonden. DVS’33 uit Ermelo wordt volgend seizoen zijn nieuwe club.

Ramon Beens heeft aangegeven niet door te gaan bij SC Genemuiden. Ramon speelde de afgelopen 5 seizoenen 35 wedstrijden voor het 1e elftal maar is mede doordat hij gaat verhuizen toe aan een nieuwe uitdaging.

De TC is blij met de verlenging van Jannick en bedankt Lars en Ramon al vast voor datgene wat zij voor onze club hebben betekend en wenst hun heel veel succes bij hun nieuwe club.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500