Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alle leerlingen behalen verkeersdiploma

Geplaatst op: 29 maart 2022

Maandag hebben 49 leerlingen uit de groepen 7 van De Wijngaard en De Aremberg uit Zwartsluis het verkeersexamen gemaakt. Er waren ook vijf gastfietsers uit Belt Schutsloot van de partij. Uiteindelijk gingen alle kinderen met een diploma huiswaarts.

Vanmorgen gingen de kinderen uit de startblokken met het theoretische gedeelte, waarna er daarna op de fietsen een route werd gereden. Door posten werd er gecontroleerd. Het richting aangeven en het achterom kijken bij linksaf slaan schoten er nog wel eens bij in. Vanmiddag werden door wethouder Maarten Slingerland de diploma’s uitgereikt. Sophie Kerssies van de Wijngaard en Dylan Lensen van de Aremberg kregen een fietscomputer, beschikbaar gesteld door Rijwielhandel Maandag, omdat ze helemaal foutloos het examen hebben afgelegd. Klik hier voor meer foto’s.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500