Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mannenkoor Stereo zet jubilarissen in het zonnetje

Geplaatst op: 29 maart 2022

Mannenkoor Stereo huldigde vorige week tijdens de ledenvergadering zeven jubilarissen, die al verschillende decennia lid zijn van het koor. Henk van Dijk (eerste tenor) en Henk van Olst (bas) kregen een gouden speldje: zij zijn allebei 50 jaar lid.

Ook Jan Boverhof (bariton) werd in het zonnetje gezet. Hij is 25 jaar lid van het mannenkoor. De jubilarissen zijn voorzien van een oorkonde en een speldje

Niet alle gehuldigde koorleden vierden hun jubileum dit jaar. Er was nog wat schade in te halen van voorgaande jaren, toen het mannenkoor geen fysieke ledenvergadering kon houden. Daarom werden ook de jubilarissen van voorgaande jaren nogmaals in het zonnetje gezet. Zij gingen met een pakketje vol lekkers naar huis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500