Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature bij Bonsink Aquaservice

Geplaatst op: 30 maart 2022

(Adv.) Wil jij deze zomer aan het werk? Bij Bonsink Aquaservice in Zwartsluis weten we alles van het verkopen van watersportartikelen en het onderhouden en repareren van plezierjachten. In de zomer is het bij ons topdrukte! In deze periode kunnen we in ons magazijn wel wat ondersteuning gebruiken.

Het watersportseizoen is al begonnen en daarom zijn we per direct op zoek naar iemand die 32-40 uur beschikbaar is en bij voorkeur uit Zwartewaterland komt.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

• Inkomende pakketten verwerken

• Uitgaande zendingen verpakken

• Magazijn werkzaamheden

• Overweg kunnen met een computer

Jong en oud zijn welkom om te solliciteren, als je maar 16 jaar of ouder bent. Heb jij dus zin om de handen uit de mouwen te steken? Wacht dan niet af, maar grijp je kans! Bel 085 023 95 50 of mail info@aquaservice.nl vandaag nog voor meer informatie.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500