Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Adullam zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 1 april 2022

Vrijwilligers gevraagd: Heeft u een klik met de gehandicaptenzorg? Wilt u graag iets betekenen voor uw naaste? En is er wat tijd over in de agenda? Dan hebben wij een vraag aan u of jou! We zijn namelijk opzoek naar vrijwilligers voor verschillende dingen.

Vervoer deelnemers DAC (dagactiviteitencentrum)

Omdat enkele van onze deelnemers alleen dagbesteding volgen op Muiderheim, zijn we verantwoordelijk voor het vervoer van en naar Muiderheim voor hen. Hiervoor zijn we opzoek naar vrouwen/mannen die het volgende willen betekenen:

-Verschillende dagen in de week haal je met de bus van Muiderheim cliënten in de omgeving van Genemuiden. Daarnaast breng je hen ’s middags vanaf Muiderheim naar huis.

-De tijden hiervoor verschillen, maar liggen ’s morgens tussen 08.00uur en 09.30uur. Voor de middag gaat het om de tijden tussen 16.00uur en 17.30uur.

-U bent de bestuurder van de bus of de bijrijder. Een rit vindt altijd plaats met 2 personen

-U vervoert rond de 4 á 5 cliënten

Onderhoud tuin

Binnen Muiderheim hebben we het afgelopen jaar een prachtige tuin kunnen realiseren. Om deze tuin zo mooi te houden zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste  tuinvrijwilligers. Op deze manier kunnen we de bewoners van Muiderheim van een mooie en fijne tuin laten genieten. Niet vies van grond aan de handen, en een gezellig moment met andere vrijwilligers? Meld je dan aan!

Daarnaast ben(t) u of jij altijd welkom om zich aan te melden voor vrijwilligerswerk op Muiderheim. Denk aan een wandeling met bewoners, een gezellig uurtje verzorgen door te knutselen/spelletjes doen/voorlezen, of praktisch bezig zijn in de tuin, etc.

Interesse? Neem contact op met Willeke Vaandering (088-2385555 | werkdagen woe./do.) of stuur een mail naar wkloosterman@adullamzorg.nl. We zeggen u of jou alvast hartelijk dank!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500