Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Margriet Eenkhoorn presenteert nieuwe website #vindiklekker

Geplaatst op: 1 april 2022

(Adv.) #Vindiklekker heeft sinds vandaag een geheel vernieuwde website. Margriet Eenkhoorn vertelt: “Met trots laat ik zien wie ik ben en wat ik doe. Dat laatste is vooral belangrijk, lekkere ambachtelijke koeken en lekkernijen bakken. Neem een kijkje op www.vindiklekker.net, je bent welkom! Je kunt hier ook terecht voor een heerlijk en mooi paasgeschenk.”

“Ik ben een bakkerskleindochter met ambachtelijke genen”, zegt Margriet over het ontstaan van haar bedrijf #vindiklekker. “Als kind was de bakkerij van opa Hendrik en oma Marregien in Genemuiden mijn favoriete plek. Mengen, kneden, rollen, bakken en uitventen kreeg ik met de paplepel ingegoten. Vanuit mijn eigen keuken zet ik nu grootvaders originele bereidingswijze voort. Omdat het heerlijk is om met mijn roller, kluts en spatel mensen met een smakelijk cadeau een goed gevoel te bezorgen. De geheime bakkersrecepten van Hendrik liggen inmiddels in diverse winkels, zoals Buitenbosch in Genemuiden”, legt Margriet uit.

Eenkhoorn werkt op professionele maar kleinschalige wijze: “Stilzitten is niets voor mij. Ik ben een duizendpoot, die lekker bezig wil zijn. Het liefst in mijn eigen keuken. Elk product creëer ik in huiselijke kring met aandacht, passie en liefde. Zo blijven jouw aanrecht en oven schoon, maar verras je toch met een handgemaakte lekkernij. Denk aan speculaaskoek, boterplaatkoek met appel, boterkoek, pecan karamel boterkoek en 2 smaken shocks (choco en dadel).”

“Ik houd van sociale contacten en het delen van mijn passie. Mijn talent en karakter komen samen in #vindiklekker. Ik geniet ervan om anderen te laten genieten. Daarom maak ik mijn specialiteiten graag nóg iets specialer. Door ze te presenteren als een cadeautje, zodat iedere bezorging een verrassingsmomentje wordt. Binnen 48 uur kan ik jouw bestelling op elke deurmat in Nederland laten ploffen. Heerlijk vers tot minstens vijf dagen na verzending”, vertelt Margriet.

#Vindiklekker is er niet alleen voor mensen die thuis wat lekkers bij de koffie willen serveren. “Naast particulieren bezorg ik ook zakelijke klanten graag een goed gevoel. Winkels, bedrijven en verenigingen in de omgeving van Genemuiden weten de weg naar #vindiklekker steeds meer te vinden. Bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Sinterklaas of Kerst. Voor bedrijven zijn er vele momenten in het jaar om personeel, leveranciers of klanten op een heerlijke verrassing te trakteren. Als het om grote aantallen gaat, vormt dat geen probleem als je ruim van tevoren je bestelling doorgeeft. Hou je het liever wat kleiner? Wel eens gedacht aan een felicitatieservice?”, besluit Margriet.

Nog op zoek naar een Paaspresentje? Neem vrijblijvend contact op. 0615397164 of info@vindiklekker.net. Op de hoogte blijven kan ook via de nieuwsbrief, Insta, Facebook of de site.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500