Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groep 8 zamelt 2863 oude apparaten in

Geplaatst op: 4 april 2022

Groep 8 van de Johannes Bogermanschool heeft de afgelopen maand volop E-waste (electronisch afval) ingezameld. Ze zetten de laatste dagen we deze actie nog één keer alles op alles De afgelopen weken is er ongelofelijk enthousiast electronisch afval ingezameld. Op dit moment staat de teller op 2862 (!) stuks.

“We staan daarmee bovenaan, maar zijn er nog niet! Daarom zetten we een eindsprint in”, vertellen de kinderen. Tot donderdag is er nog de mogelijkheid om afval in te zamelen. De kinderen zoeken nog oude elektronische apparaten en geven uitleg in de onderstaande video.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500