Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een vrolijk Pasen in de Kaaihof

Geplaatst op: 5 april 2022

(Adv.) Op tweede paasdag is de Kaaihof vanaf 17.00 uur weer als vanouds als restaurant geopend. Samen met familie en vrienden kun je in een gezellige paassfeer genieten van een gevarieerd 3-gangen keuzemenu voor 35,00 euro per persoon.

Een leuke afsluiting van de dag, zoals bijvoorbeeld velen doen na de populaire sterrit. Voor de kleine gasten is er een speciaal kindermenu en een knutsel- en speelhoek, waarbij er traditiegetrouw weer eieren geschilderd kunnen worden. Bekijk hieronder het menu of kijk op www.dekaaihof.nl/2epaasdag. Reserveren is gewenst via tel. 038-3854533 of via e-mail: info@dekaaihof.nl

Bekijk hier het Paasmenu 2022

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500