Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nog enkele stoelen beschikbaar voor veilingavond

Geplaatst op: 7 april 2022

In De Kaaihof staat vanavond een veilingavond op het programma. De opbrengst is voor noodhulp aan Oekraïense inwoners en vluchtelingen. De organisatie laat weten dat er nog enkele plekken beschikbaar zijn.

De veilig is een initiatief van Jaap Dillen en Dick Beens. Zij hebben de afgelopen week de voorbereidingen in gang gezet. Mensen kunnen 2,4 of 8 kaarten/zitplaatsen kopen voor de veilingavond voor 25,00 tot 30,00 euro per persoon. Voor dat bedrag krijgen de deelnemers niet alleen een avondje uit, maar ook hapjes en drankjes gedurende deze veiling.

“We hebben al heel veel fraaie kavels mogen noteren voor de veiling. Dat zijn zowel kleine objecten, die beginnen bij 50,00 euro, als grote kavels waarbij vanaf 1000,00 euro geboden kan worden”, vertelt Dick Beens. De veiling ligt in handen van Jannes Mulder uit Steenwijk. Geert Kuiper geeft een presentatie over de het doel van de avond.

Wie een kavel beschikbaar wil stellen of bij de avond aanwezig wil zijn, kan kijken op de site. Ontvangst vanaf 19:30 uur, aanvang programma 20:00 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500