Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hartelijke verbondenheid

Geplaatst op: 8 april 2022

(Ingezonden) De manier waarop vluchtelingen uit Oekraïne aan de Kamperzeedijk opgevangen zijn, is hartverwarmend! Wat een tomeloze inzet is er iedere dag weer van de velen die zich op tal van manieren betrokken weten bij de opvang.

De wederzijdse band die daarbij ervaren wordt, werd vrijdagmiddag mooi tot uitdrukking gebracht toen Oekraïense en Nederlandse kinderen de Oekraïense en Nederlandse vlag op Westererf aan de Kamperzeedijk hesen. Wat een mooi moment van wederzijdse verbondenheid. Het deed de Oekraïense bewoners zichtbaar goed! Als afsluiting werden de aanwezigen getrakteerd op een lekkernij in de Oekraïense kleuren.

Team Westererf 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500