Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collectanten de straat op voor kinderen in armoede

Geplaatst op: 11 april 2022

Van 18 tot en met 23 april 2022 is het de landelijke collecteweek van Nationaal Fonds Kinderhulp. Dan gaan alle Kinderhulp-collectanten, ook in Genemuiden, op pad met 1 gezamenlijk doel: een volle collectebus.

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen tot 21 jaar op in armoede. Kinderhulp is er voor hen en helpt met iets groots, of iets kleins. Een fiets bijvoorbeeld, een cadeautje van de Sint, een zorgeloos dagje uit of een laptop. Dingen die heel gewoon lijken, maar dat voor kinderen die opgroeien in armoede niet zijn.

Van dinsdag 19 april tot en met zaterdag 23 april kan er een collectant bij je aan de deur komen voor een vrijwillige bijdrage. Die bijdrage kan gedaan worden met contant geld of middels de iDEAL QR-code op de collectebus. Beide manieren zijn eenmalig en volledig anoniem. Kinderhulp hoopt op steun, voor de ruim 300.000 kinderen die opgroeien in armoede.

Voor sommige straten is geen collectant gevonden, doneren kan echter wel digitaal: collecte kinderhulp Genemuiden

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500