Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Transport en logistiek Event bij JobTrans

Geplaatst op: 11 april 2022

(Adv.) Op zaterdag 7 mei vindt de eerste editie van het transport en logistiek event bij JobTrans plaats. Een nieuw concept om met elkaar op een interactieve manier kennis te maken met de toekomst van de transport- en logistieke sector. Met activiteiten voor jong én oud:

• Springkussen

• TeaBag Challenge

• Scoor je nieuwe baan tijdens het event

• Van oldtimers tot de nieuwste trucks: bewonder ze allemaal

• Gratis proefrit vrachtauto

• Gratis hapje en drankje

• Live muziek

Van grote transportmerken met hun nieuwste trucks tot innovatieve opleidingen en van regionale werkgevers tot de mooiste truckverkiezing. Tijdens dit event wordt de verbinding in de hele transportketen gemaakt en zijn er organisaties aanwezig die het logistieke speelveld veranderen op het gebied van verduurzaming, mensen en digitalisering. Naast live muziek en een gratis hapje en drankje voor bezoekers is er uiteraard voldoende vertier voor jong en oud.

Gratis proefrit vrachtauto

Overweeg jij om vrachtwagenchauffeur te worden? Dit brengt natuurlijk wel allerlei vragen met zich mee. Hoe maak je de overstap naar vrachtwagenchauffeur? Zijn er bepaalde opleidingen die je moet volgen? Kun je dit combineren met een baan? Wat zijn je inkomsten na het wisselen van je huidige baan? Tijdens het transport en logistiek event vertellen we je alle ins en outs over de opleiding tot vrachtwagenchauffeur én het chauffeursvak. Bovendien bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om zelf achter het stuur van een vrachtauto te stappen. Wil jij een proefrit maken? Vergeet dat niet een geldig B-rijbewijs mee te nemen. Deelname is gratis.

Scoor jouw banen tijdens het event

Kies je voor een baan in de transport- en logistieke sector dan hou jij Nederland in beweging. En de rest van de wereld. Want dit vakgebied kent geen grenzen. Net als de mogelijkheden voor jouw toekomst. De planner wegtransport, vrachtwagenchauffeur, logistiek medewerker, baliemedewerker en heftruckchauffeur: iedereen werkt samen om het transport zo goed mogelijk te organiseren en uit te voeren. Scoor jouw nieuwe baan in de transport- en logistieke sector tijdens het event. Hieronder een kleine greep van werkgevers die aanwezig zullen zijn:

• Alpla

• Bidfood

• Cornelissen

• Jan Bakker

• Jan Krediet

• Lekkerland

• Sipma Transport

• Smit Transport

• TotaalBED

• Van Dijk Banket

• Van Werven

• Verhoek Europe

• 123 Machineverhuur

• JobIndustries

• JobTrans

Kortom: je bent in één keer op de hoogte van alle baan- en opleidingsmogelijkheden binnen de transport- en logistieke sector.

Praktische informatie

Datum: 7 mei
Tijdstip: 11:00 tot 15:00 uur
Adres: Nijverheidstraat 22, 8281 JE Genemuiden
Voor wie: iedereen die meer wil weten over (werken in) de transport- en logistieke sector
Entree en catering: gratis

Inhoudelijke vragen of vragen over de organisatie? Mail naar info@jobtrans.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500