Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Maar liefst vijf hoofdprijswinnaars bij ‘Ludus-bingo’

Geplaatst op: 12 april 2022

Stichting Ludus hield zaterdag een bingo in het clubgebouw van Hasselt’s Fanfare. Stichting Ludus is het 2e/3e wereldproject van de gemeente Zwartewaterland en maakt zich hard voor het opknappen van een dorpshuis in Roemenië.

Dit dorpshuis is na de kerk het grootste gebouw van het dorp en heeft een belangrijke (sociale) functie in de samenleving van dit dorp. Het dorpshuis wordt onder andere gebruikt als locatie voor begrafenissen en trouwplechtigheden, maar heeft daarnaast ook een belangrijke functie als vergaderlocatie, stemlokaal en culturele activiteiten.

Stichting Ludus was blij met een mooie opkomst en de avond kende een hoogtepunt bij een zinderende finale, waar maar liefst 5 winnaars uit de bus kwamen voor de hoofdprijs van EUR 250,00. De winnaars vatten het sportief op en besloten de prijs met elkaar te delen.

De netto-opbrengst van deze avond was EUR 733,00 en komt geheel ten goede van de Stichting Ludus.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500