Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jong en oud van harte welkom bij zangdienst Hervormde Kerk

Geplaatst op: 13 april 2022

Op tweede paasdag houdt de Evangelisatiecommissie van de Hervormde gemeente Genemuiden een zangdienst in de Grote kerk aan het Kerkplein. Alle belangstellenden zijn van harte welkom om deze dienst bij te wonen.

“Misschien bent u – om welke reden dan ook – al lange tijd niet meer in de kerk geweest. Dan is dit wellicht een mooie reden om weer eens te gaan. Wij willen u laten weten dat onze deur wagenwijd voor u openstaat. De dienst begint om half 10 en na afloop bent u van harte welkom voor een kopje koffie, thee of iets fris”, vertellen Bert Jan Bakker en Danny Schurink.

“Mocht de drempel van het kerkgebouw voor u (spreekwoordelijk) te hoog zijn, maar zou u eens rustig willen praten over zaken die u bezighouden op het gebied van uw persoonlijke geloof? Neem dan gerust contact met ons op. Wij praten er graag met u over door. U kunt de zangdienst desgewenst ook online meemaken via www.hervormdgenemuiden.com“, aldus Schurink en Bakker.

Bert Jan Bakker (bjbakker@hervormdgenemuiden.com of 06-52356256)

Danny Schurink (dschurink@hervormdgenemuiden.com of 06-24669445)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500