Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

​Dirigent Harm Hoeve 12,5 jaar verbonden aan Stereo

Geplaatst op: 15 april 2022

Foto: Peter Nienhuis

​​Tijdens het passie- en paasconcert van het Christelijk Genemuider Mannenkoor ‘Stereo’ is Harm Hoeve uit Rouveen in het zonnetje gezet. Hoeve is namelijk 12,5 jaar dirigent van het 150-leden tellende koor.

In september 2009 trad Hoeve aan. “Het eerste concert dat Harm met ons koor verzorgde, was ook hier in de Bovenkerk”, vertelde voorzitter Martin Klomp donderdagavond tijdens het concert in een goedgevulde kerk. “We zijn inmiddels zo’n 130 concerten verder en hebben veel mogen beleven samen”, meldt Klomp.

De voorzitter sprak de wens uit dat Hoeve nog lang voor het koor mag staan. “Harm is een dirigent die ons altijd motiveert en eruit haalt wat erin zit. We zien er naar uit om ook in de toekomst weer zingend het Evangelie te verkondigen, samen met onze dirigent”, aldus het koorbestuur.

Hoeve nam een cadeaubon, een oorkonde en een bos bloemen in ontvangst. Wat volgde was een applaus van de 600 aanwezigen in de Bovenkerk..

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500