Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Teams EGSV kampioen van Oost-Nederland

Geplaatst op: 23 april 2022

In Varsseveld werden zaterdag de Oost-Nederlandse Kampioenschappen gehouden. De Eerste Genemuidiger Sport Vereniging verscheen met 10 teams aan de start.

Tijdens het Oost Nederlands Kampioenschap (ONK) waren er niet alleen titels te behalen maar konden teams zich ook plaatsen voor de landelijke halve finales. Dat EGSV met veel goede prestaties naar huis keerde bleek wel uit de resultaten. Alle 10 de teams hebben het limiet voor de halve finale behaald.

Titels waren er voor de teams bestaande uit Lara van de Berg, Maud van Dijk en Emma Beens. Zij behaalden een eerste plaats bij de E-junioren trio’s. Een gouden medaille was er ook voor het D-Senioren team bestaande uit Lieke van Dijk en Ashley Jager. Deze twee teams mogen zich Oost Nederlands Kampioen noemen.

Andere podiumplekken waren er voor Sterre van de Vreugde en Jayla Rook (D-Junioren),  Fleur Hoekman, Stella de Wilde & Anne-Sophie van de Wetering (3e plaats E-Jeugd), Sterre Brouwer, Nina Nijman & Pascalle Veenhof (3e plaats E-Junioren), Fayenn de Leeuw, Bente van der Steeg & Valerie Veenhof (3e plaats E-Senioren), Tess van Dalfsen, Ronja Kubbenga & Britt Visscher (3e plaats D-Senioren).

Alle medaillewinnaars stromen door naar de landelijke halve finale, naast de medaillewinnaars stromen ook Leonie Oudenaarden & Marit Pelleboer door.

Voor de duo’s Liz van Lente & Annedieke Postma (E-Junioren) en Loïs Gregoire & Loïs Lassche (D-Senioren) houdt het KNGU wedstrijdseizoen voor nu op, zij moeten, ondanks het behalen van het limiet, genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Met 7 medailles, 8 plekken op de halve finale en 2 teams op de reservebank kijkt EGSV trots terug op een succesvolle wedstrijddag!

Het bestuur besluit: “Lijk het jou nou ook leuk om mee te doen aan KNGU wedstrijden? Op 3 juni organiseert de acroafdeling een open training! Meer info vind je op de instagrampagina van EGSV acro.egsv”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500