Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prestige heeft volop ruimte voor nieuwe collega’s

Geplaatst op: 25 april 2022

(Adv.) Familiebedrijf Prestige heeft volop ruimte voor nieuwe collega’s. Prestige Print & Sign is een all-round creatief reclameproductiebedrijf gespecialiseerd in grootformaat print, zeefdruk en belettering. Al 35 jaar zet Prestige haar enorme praktijkkennis dagelijks in voor het professioneel vervaardigen van creatieve en innovatieve reclame-uitingen. Prestige werkt voor zeer diverse kleine en grote klanten in de regio en ver daarbuiten vanuit standplaats Genemuiden.

Ter versterking van het team wordt gezocht naar een allround signmaker. Je richt je op autobelettering, carwrappig en interieur sign. Naast mensen met ervaring nodigen we ook mensen met minder ervaring uit om te solliciteren. Binnen ons bedrijf is altijd ruimte voor opleiding en doorontwikkeling.

Datzelfde geldt voor de functie van junior printoperator. In die functie richt jij je op printen in de breedst mogelijke zin van het woord. Mensen die efficiënt en nauwkeurig kunnen werken, nodigen we van harte uit om te solliciteren. Hier op de werkvloer leer je vervolgens hoe de machines en de technieken in z’n werk gaan.

Tot slot is bij Prestige volop ruimte voor meerdere allround medewerkers. Je kan fulltime of parttime meewerken in de productie van prachtige reclame-uitingen. Jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van de klant door bijvoorbeeld panelen te bestickeren, orders in te pakken of bezig te zijn met andere voorkomende klusjes. Dit is ook een ideale baan voor creatievelingen die naast andere bezigheden aan de slag willen gaan. Want ook parttimers zijn van harte welkom.

Het leuke aan werken bij Prestige is dat je terecht komt in een gezellig en hecht team. We bieden prettige werktijden aan en je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontplooien. We nodigen belangstellenden van harte uit om te solliciteren. Ook als je meer wil weten of twijfelt, staan we je graag te woord.

Klik hier voor meer info.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500