Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Riezebos Bouwbedrijf in top 3 van beste verbouwers

Geplaatst op: 25 april 2022

(Adv.) Vergelijkingswebsite BOUWNU.NL houdt jaarlijks de verkiezing voor beste bouwer en beste verbouwer. Riezebos Bouwbedrijf is bekend in de particuliere markt en scoort uitstekend met een score van 9,6 uit meer dan 70 reviews.

“De gedegen aanpak van eerste inventarisatie, de grote showroom en de uitgebreide offertes vormen een goed begin. Maar de vakkundige en snelle manier van werken in combinatie met een uitstekende planning door de vakmensen van Riezebos maakt het helemaal af! Tot en met de oplevering, maar ook bij eventuele service blijkt dat de opdrachtgevers zeer tevreden zijn”, aldus het juryrapport.

Riezebos Bouw is duidelijk niet het stereotype bouwbedrijf. Dat heeft er ook mede voor gezorgd dat de firma zo hoog geëindigd is, stelt Riezebos. “We onderscheiden ons in de werkwijze en de service. Ik vind het belangrijk dat wij doen wat we beloven en altijd goed luisteren naar de opdrachtgever. We willen zó te werk gaan dat iemand nauwelijks door heeft dat wij er zijn. Je bent tenslotte bij iemand thuis aan het werk en daar moet je zorgvuldig mee omgaan.”

Neem een kijkje op www.bouwnu.nl of www.riezebos.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500