Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groothuis Bouwgroep feliciteert Vebego met Familiebedrijven Award

Geplaatst op: 26 april 2022

(Adv.) Groothuis Bouwgroep neemt trots afscheid van de Familiebedrijven Award . “We behoren bij de top 10 van Nederlandse familiebedrijven. Dat we een verschil kunnen maken met onze visie en onze medewerkers, dat maakt ons best trots.” zegt directeur Claudi.

De award is een onderscheiding van de Stichting Familie Onderneming die ondernemer John Fentener van Vlissingen tien jaar geleden oprichtte. Hij ondersteunt daarmee familiebedrijven die volgens hem buitengewoon belangrijk zijn voor de Nederlandse economie. Kandidaten voor de prijs moeten aan een groot aantal voorwaarden voldoen. Op voordracht door KPMG, deed Groothuis Bouwgroep mee aan de voorronde.

De tien overgebleven bedrijven verzorgden bovendien een pitch over het onderwerp digitale veerkracht . “Wij deelden onze visie op dit onderwerp en presenteerden onder meer onze nieuwe app Mijn Groothuis voor vastgoedbeheerders en de visie op circulair bouwen. De jury was onder de indruk en roemde onze professionele organisatie en het werken vanuit een visie. Dat wordt beschouwt als een waardevol compliment voor ons hele team.” vertelt Claudi.

De familie ervaart de nominatie om bij de laatste 10 te horen als waardevol en zijn dankbaar voor de groep medewerkers die zich al jarenlang inzetten voor de opdrachtgevers van Groothuis Bouwgroep.

Ter gelegenheid van de nominatie is een interview geplaatst in de magazine EW (Elsevier). Interesse? Klik hier voor de link naar het artikel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500