Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

The Night-Store gaat verder onder de naam Contour Bedden

Geplaatst op: 28 april 2022

(Adv.) The Night-store in Genemuiden, gevestigd aan de Langestraat 32, gaat vanaf 1 mei verder onder een andere naam: Contour Bedden.

Er is gekozen voor de nieuwe naam, omdat een bed de contouren moet volgen van het lichaam. Als je goed wil slapen is het namelijk belangrijk dat het lichaam wordt gedragen zonder drukpunten. Dit is altijd het doel geweest, maar komt nu nog duidelijker naar voren in onze naam.

Nieuwe fase

Jacob Bakker, eigenaar van Contour Bedden, vertelt dat er met deze stap een nieuwe fase is ingegaan: “Naast dat de naam beter bij ons doel past, krijgt de collectie ook meer mogelijkheden. Zo heeft de klant een ruimere keuze uit diverse soorten boxsprings en matrassen. Natuurlijk wil het oog ook wat en daarom wordt de keuze in hoofdborden en stoffen uitgebreider. We kunnen zelfs boxsprings leveren vanaf € 2.195,-. Matrassen kunnen we zelfs leveren vanaf  € 595,-. Voor kinderen hebben we een aparte collectie.”

Jacob vertelt verder: “Het advies dat we altijd hebben gegeven blijft gelijk. We kijken wat het lichaam nodig heeft als je slaapt en  je spieren uitstaan. Als je wakker bent staan je spieren aan en is je lichaam anders dan wanneer je slaapt. Hierdoor is het maken van de juiste keuze voor een goed matras en/of boxspring moeilijker. Bij Contour Bedden vind je daarom alleen goede, technische slaapsystemen. Deze zorgen voor een goede nachtrust, waardoor je rustig en diep kunt slapen. Zo word je weer uitgerust wakker.”

Test gratis diverse hoofdkussens

Ook blijft de service van het gratis testen van een goed hoofdkussen. Op deze manier kun je het hoofdkussen vinden die bij jouw wensen past. Hierdoor heb je straks geen kast vol met kussens, omdat je iedere keer zonder succes een nieuw kussen koopt. Deze service is heel laagdrempelig. Je kunt een van onze testkussens 14 dagen uitproberen. Als het kussen goed bevalt, dan wordt deze gereinigd en ontvang je een nieuw kussen. Als je liever eerst nog een ander hoofdkussen test, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Daarnaast blijft de collectie bedtextiel met de merken: Essenza, Beddinghouse, Pip Studio, Kardol, van Dijck, Domelinn, Kajori, Bella Donna en Cassenz. Deze merken leveren mooie dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, moltons en dekbedden in verschillende soorten.

Ook onze openingstijden worden ruimer.

Vanaf week 19:

Dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur.

Woensdagmiddag zijn we gesloten.

Op dinsdag en donderdag is het ook mogelijk om ‘s avonds langs te komen. Dit is alleen mogelijk op afspraak.

Contour Bedden, Langestraat 32, 8281AM Genemuiden, 038-2340030 en www.contourbedden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500