Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JobTrans houdt grote truckshow

Geplaatst op: 29 april 2022

(Adv.) Volgende week, zaterdag 7 mei, houden JobTrans en JobIndustries een transport en logistiek event in Genemuiden. Op dit gratis toegankelijke evenement is van alles te doen voor liefhebbers van de transport- en logistieke sector.

Op het terrein van JobTrans komt een grote truckshow, met de mooiste vrachtauto’s. Denk aan oldtimers, trucks met de nieuwste snufjes, een Amerikaanse truck en een Dakar voertuig. Bekijk de foto’s voor een kleine impressie. Ook de vrachtauto’s die je dagelijks op de weg ziet rijden, zullen niet ontbreken. Daarnaast is aan de inwendige mens gedacht met een uitgebreid horecaplein waar men een gratis hapje en drankje kan bestellen. Verder is er een grote BBQ te vinden. Ook onze kleinste gasten worden niet vergeten. Zo is er de gehele dag een springkussen aanwezig.

Het transport en logistiek event vindt plaats van 11:00 tot 15:00 uur aan de Nijverheidstraat 22 in Genemuiden. Een nieuw concept om met elkaar op een interactieve manier kennis te maken met de toekomst van de transport- en logistieke sector. Tijdens dit event wordt de verbinding in de hele transportketen gemaakt en zijn er organisaties aanwezig die het logistieke speelveld veranderen op het gebied van verduurzaming, mensen en digitalisering. Ook worden alle ins en outs over de opleiding tot vrachtwagenchauffeur én het chauffeursvak verteld. Bovendien biedt JobTrans geïnteresseerden de mogelijkheid om zelf achter het stuur van een vrachtauto te stappen. Wil jij een proefrit maken? Vergeet dat niet een geldig B-rijbewijs mee te nemen. Deelname is gratis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500