Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Familiebedrijf Lakrimi verhuisd naar Havenplein

Geplaatst op: 4 mei 2022

De toekomstige generatie pizzabakkers op de nieuwe locatie.

De pizzeria van de familie Lakrimi is verhuisd. Sinds deze week kunnen liefhebbers voor dönner en pizza terecht op de nieuwe locatie aan het Havenplein. “We hebben hier ook meer ruimte, daarom hebben we onze kaart uitgebreid met baklava, kip en spareribs”, vertelt Micky Lakrimi namens het familiebedrijf.

De Lakrimi’s openden in 2008 al een zaak in Hasselt. “Een echt familiebedrijf. Onze ouders en mijn broers en zussen zitten allemaal bij de zaak in. Sinds twee jaar zitten we ook in Genemuiden. In eerste instantie aan de Langestraat, maar nu dus aan het Havenplein”, zegt Micky.

Die nieuwe locatie bevalt goed. Het pand van de voormalige kledingwinkel Ter Stal zit middenin het centrum waardoor de parkeergelegenheden ook verbeterd zijn. De ingang zit aan de achterkant van de voormalige Ter Stal. “We zijn nog niet helemaal klaar met de verbouwing, over twee weken hopen we alles af te hebben. Maar ondertussen zijn we wel gewoon open”, vertelt Micky.

Baklava en spareribs zijn de nieuwe specialiteiten van de Genemuider pizza- en dönnerzaak. “Genemuiden houdt wel van zoet”, zegt Micky lachend. “Baklava is een Turkse zoetigheid voor bij de koffie of thee. Proef maar eens. We hebben ze in allerlei smaken zoals pistache en kokos”, vertelt de ondernemer.

Tot slot willen de Lakrimi’s hun ambachtelijke keuken benadrukken: “We maken alles zelf. Naast onze nieuwigheden blijft de focus natuurlijk ook liggen op de pizza’s en dönner. Wie nieuwsgierig is naar onze nieuwe zaak, verwelkomen we graag aan het Havenplein.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500