Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open dag bij architectenbureau The Citadel Company

Geplaatst op: 7 mei 2022

(Adv.) Op zaterdag 14 mei tussen 11:00 en 15:30 uur openen wij de deuren van ons prachtige nieuwe pand in Ommen! Samen met onze partners nemen wij u mee in de wereld van landschap & stedenbouw, architectuur en de nieuwste trends die er op dit moment spelen in onze markt.

Om te beginnen kunt u binnen in ons pand een goed beeld krijgen van door ons uitgevoerde projecten en waar wij als architectenbureau dagelijks mee bezig zijn. Zo komt u er bijvoorbeeld achter hoe een architect tot zijn ontwerp komt, hoe een ontwerp er in virtual reality uitziet en waar een bouwbegeleider zich allemaal mee bezig houdt. Zomaar een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden!

Naast onze eigen werkzaamheden komen er partners van ons langs om een aantal van de nieuwste trends op het gebied van architectuur aan u te laten zien! In en rondom ons kantoorpand zult u straks ontzettend veel kunnen zien, beleven maar bovenal zult u inspiratie op kunnen doen voor uw eigen toekomstige droompand! Dit kan zijn nieuwbouw, verbouwing of uitbreiding van uw woning of bedrijfspand.

Bent u niet in staat om te komen? Vraag dan een inspiratiepakket aan op onze website en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar toekomstige projecten in en rondom Genemuiden? Volg ons dan op LinkedIn en Facebook voor de laatste updates!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500