Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

W2 Support zoekt scholier / student voor werkplaats

Geplaatst op: 7 mei 2022

(Adv.) W2 Support en Aanrijdbeveiliging Nederland hebben ruimte voor een scholier of student voor in de werkplaats in Genemuiden.

Word jij onze nieuwe werknemer in deze werkplaats? En voel jij je verantwoordelijk voor het werkterrein? Wij zoeken een handige scholier/student die graag wat wil bijverdienen. Je werkt in de avonduren bij ons op de werkplaats waarna je een goed salaris ontvangt.

Voor meer informatie, neem contact op met Robin Bergman via robin@w2support.com of 038 30 30 315.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500