Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

W2 Support zoekt (leerling)monteur

Geplaatst op: 7 mei 2022

(Adv.) W2 Support en Aanrijdbeveiliging Nederland zoekt naar een monteur/ leerling monteur. Wij zoeken monteurs voor weg- en waterwerkzaamheden door heel het land! Van jachthavens aan de kust tot vangrails in en rondom bedrijventerreinen.

Het team achter W2 Support en Aanrijdbeveiliging Nederland is jong, energiek en ambitieus. We zijn echte team-players. Samen halen we het beste in elkaar naar boven, waardoor er ruimte is voor persoonlijke groei. Wil jij de uitdaging aan gaan en samen met ons verder bouwen aan de toekomst van onze bedrijven?

Voor meer informatie of direct solliciteren, neem contact op met Robin Bergman via robin@w2support.com of 038 30 30 315.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500