Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

The Colourful Fashion Event in De Buitenhof

Geplaatst op: 9 mei 2022

(Adv.) Ruben Breman & Henrieke Penninkhof van De Groene Lantaarn Mode en Emmely Heutink van ‘BY US OFFICIAL‘ houden op donderdagavond 9 juni de eerste editie van ‘The Colourful Fashion Event’. “We hadden al een tijdje de wens om een groot mode-event te organiseren voor Genemuiden en omgeving. Dat gaat er nu daadwerkelijk van komen”, vertelt Emmely.

Ruben, Henrieke en Emmely zijn goed bevriend met elkaar en hakten op een verjaardag definitief de knoop door: “Het leek ons leuk om als jonge ondernemers iets te organiseren. Daar rolde’ The Colourful Fashion Event’ uit. Tijdens deze avond voor vrouwen laten we de nieuwste zomertrends van 2022 zien.”

De avond wordt gehouden in De Buitenhof. Op het programma staan onder andere modeshows. “Na twee jaar trekken we er weer op uit en daarbij mag een mooi outfit natuurlijk niet ontbreken”, vertelt Ruben. “Dames kunnen hier inspiratie opdoen over de nieuwste zomertrends.”

Daarnaast komt Charlotte Labee naar Genemuiden. Charlotte werkte in de mode, maar heeft zich na alles wat ze heeft mee gemaakt verdiept in de wereld van het menselijk brein, de mindset, voeding & beweging en is nu Brain Balance expert.

Brain Balance staat helemaal in het teken van een gezond & gelukkig brein, waardoor je beter kunt presteren en het allerbelangrijkste: beter in je vel komt te zitten. En waarom is dat nu zo belangrijk? De wereld veranderd ontzettend snel. We hebben veel wendbaarheid en flexibiliteit nodig in de tijd waarin we nu leven en dat gaat de komende jaren alleen maar toe nemen. Daar heeft ons brein heel wat hulp bij nodig. Denk aan; slaap, gezonde voeding, supplementen, beweging en zo nog veel meer. Kortom; alles start bij ons brein. “We hopen dat zij de gasten inspireert door te vertellen wie ze is, wat ze doet en bijvoorbeeld welke supplementen belangrijk zijn voor het lichaam ”, vertelt Ruben. “Ze legt onder meer uit hoe je kledingkeuze positieve effecten kunnen hebben op je brein”, vult Henrieke aan.

Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van deze spetterende avond? Koop dan snel je ticket. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Klik op de linkjes voor meer informatie en kaarten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500