Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Denk mee over het ontwerp van Tagbos

Geplaatst op: 11 mei 2022

Het Tagbos in Genemuiden moet de centrale plek worden voor jong en oud. Waar inwoners terecht kunnen om te bewegen, ontmoeten, spelen en sporten. Inwoners kunnen nog tot en met zondag 15 mei meedenken over het ontwerp van het Tagbos.

Met een online vragenlijst wil de gemeente Zwartewaterland in beeld krijgen op welke manier het Tagbos in kan worden gericht. Bijvoorbeeld door het plaatsen van nieuwe speel- en sporttoestellen. Of het maken van wandel- of zitplekken. Daarmee moet de leefomgeving uitdagend worden.

Inwoners kunnen met de vragenlijst op een interactieve kaart zelf hun wensen tekenen. De vragenlijst staat op deze site. Hier staat ook meer informatie over het onderzoek.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500