Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schoolfeest De Vogelaar

Geplaatst op: 11 mei 2022

(Ingezonden) Na twee jaar corona is het eindelijk weer zo ver: het schoolfeest van OBS de Vogelaar vindt plaats op 20 mei a.s. van 17:30 tot 20:00 uur. Dit schoolfeest is de onofficiële afsluiting van het schooljaar en wordt gebruikt om te kunnen blijven voor zien in extra benodigdheden en activiteiten voor de kinderen van onze school. Natuurlijk komt een deel van de opbrengst ook ten gunste van een goed doel.

Dit jaar is dat de beklimming van de Mont Ventoux door Juf Alice voor Stichting Groot Verzet tegen Kanker waarbij het geld wat zijn ophaalt gedoneerd wordt aan het KWF en het Prinses Maxima Centrum Kinderoncologie! Voor meer informatie en haar motivatie, klik hier.

Om een zo hoog opbrengst te realiseren zijn er weer tal van leuke, en uitdagend activiteiten: de hindernisbaan mag niet ontbreken, er is een paardenrace (geheel diervriendelijk) en natuurlijk zijn de zijspanrijders van MC Genemuiden ook weer van de partij.

De ‘Cafetaria’  voorziet in broodjes hamburger of frikadel, koffie en thee. Voor de jongsten is er fris en ranja en worden er natuurlijk pannenkoeken gebakken!

Als afsluiter van de dag is er de grote verloting, met prachtige prijzen. We hopen op een hoog mogelijk bezoekers aantal en een geweldige opbrengst. Iedereen is welkom, vrijdag 20 mei a.s. 17:30 – 20:00aan de Tureluur 2 in Genemuiden. Tot dan!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500