Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cursus landschapsfotografie

Geplaatst op: 12 mei 2022

Fotoclub Genemuiden houdt 4 juni een workshop landschapsfotografie. Deze wordt gehouden in natuurgebied ‘De Dellen’ te Heerde.

Het verenigingsbestuur: “Wil jij meer leren over hoe je je sluitertijd en diafragma kan gebruiken bij landschapsfotografie of hoe je een mooie compositie en lijnenspel kan maken? Ook gaan we kijken hoe je het mooiste resultaat krijgt met natuurlijk lichtval en hoe je goed kan werken met een statief in de natuur”

Benodigdheden: spiegelreflex of systeemcamera, enige kennis over je toestel, statief en eventueel een draadontspanner. Men verzamelt 4 juni om 07:30 uur bij de parkeerplaats aan de Nieuwe Zuidweg te Heerde.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500