Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrouwenkoor La Muze geeft concert in kerk Mastenbroek

Geplaatst op: 12 mei 2022

Het vrouwenkoor La Muze geeft zaterdag 21 mei een concert in de Mastenbroeker kerk. Voor het koor uit Zwartsluis wordt dat het eerste concert na 2,5 jaar. 

Ondanks de coronabeperkingen en de lockdowns heeft het koor niet stilgezeten. “We hebben toch geregeld kunnen repeteren, al was het soms behelpen”, aldus Coby van den Berg van La Muze. “Maar nu mag het weer en graag willen we in dit concert een aantal liederen uit ons repertoire laten horen.” Ook is er als  intermezzo een solo-optreden, wordt er een duet gezongen door twee koorleden en levert vaste pianist Yaroslav Kolpakov een muzikale bijdrage. Alles staat onder leiding van dirigent Angélica Braam.

La Muze bereidt zich ook voor op het Korenfestival op Schiermonnikoog in juni. Voor hen daarom ook belangrijk om het programma alvast aan publiek te laten horen.

De kerk is open om 15.00 uur, aanvang is 15.30 uur. Toegang is vrij maar na afloop kan een bijdrage worden gedaan in de schaal bij de uitgang of via overschrijving naar bankrekeningnummer NL84RBRB 0851 4997 32.

Locatie: Kerkwetering 3, Mastenbroek.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500