Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljarters leveren honderden waardebonnen af bij Meente

Geplaatst op: 20 mei 2022

Biljartvereniging Het Zwarte Water stond vanmorgen op de stoep bij de Meente. De 15.000 euro die is ingezameld tijdens het WK Telefoonboekbiljarten, afgelopen zaterdag, is omgezet in bonnen voor het zorgpersoneel. 

Bijna 250 zorgmedewerkers gaven gehoor aan een eerdere oproep van de biljarters. Zij krijgen daarom allemaal twee bonnen van 30,00 euro per stuk die ze bij een lokale winkelier kunnen besteden. Wim Rietman kwam vanmorgen langs namens de organisatie van het WK om de bonnen af te leveren bij De Meente.

Zorgmedewerkers die zich wel hebben opgegeven maar niet voor IJsselheem werkt, krijgen de bonnen binnenkort door de brievenbus. De verzorgenden van De Meente waren vrijdag in ieder geval erg blij met het gebaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500