Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider ondernemers ‘kiek’n binn bij mekare’

Geplaatst op: 20 mei 2022

Leden van de Ondernemerskring Genemuiden maakten kennis met de wereld van Print & Sign. Donderdag opende Prestige haar deuren onder het mom van ‘Binn Kiek’n bij’: een nieuw initiatief van de Ondernemerskring Genemuiden waarin ze haar leden de mogelijkheid biedt om bij andere leden achter de voordeur te kijken. 

Bij aankomst was meteen al duidelijk wat Prestige doet: de mooiste presentatiemiddelen ontwikkelen. Van grote ontvangstborden in stijl van de bijeenkomst en digitale schermen met daarop een bedrijfspresentatie tot in de kleine details: bierviltjes op de tafels voorzien van het logo. Om 16.00 uur startte het officiële programma. Einbert van Rees, directeur van Prestige Print & Sign, vertelde kort over de ontwikkelingen die ze de afgelopen jaren doormaakten.

Tot dit jaar, waarin Prestige haar 35 jarig jubileum viert, ze het nieuwe logo onthult en waarin de lancering van Studio Prestige plaatsvindt. Natuurlijk was dit laatste ook onderdeel van de rondleiding, waarin enthousiaste collega’s de aanwezigen meenamen door het bedrijf.

Van posters tot carwrapping

De productie was nog in volle gang! Grote machines draaiden en lieten zien hoe metersbrede XXL-prints werden gemaakt. Op een andere plek was een dame bezig met het bedrukken van profielen voor, hoe kan het ook anders in Genemuiden, tapijtstalen. Weer ergens anders werden shirts bedrukt met bedrijfslogo’s en ook graag gezien bij het publiek was de carwrapdemonstratie!

Naast alle diensten en materialen die zorgen dat iets mooier wordt, blijken er ook nog vele functionele oplossingen te zijn. Denk aan krasbestendige materialen of akoestische geluiddempende panelen die in menig ruimte een welkome oplossing zijn. En het pand van Prestige zelf? Dat is een ware inspiratiebron vol print, signing en display mogelijkheden.

Er gebeurt meer dan je gewoonlijk ziet

De rondleiding werd door de aanwezigen goed ontvangen. Koen Rook, eigenaar van R&S Techniek en lid van de Ondernemerskring Genemuiden: “Ik ken Prestige al heel lang en kom hier dan ook regelmatig over de vloer. Je denkt elkaar goed te kennen, maar toch ben ik vandaag verrast. Ik heb veel gezien waarvan ik niet wist dat Prestige dat ook kon realiseren. ‘Binn kiek’n bij’ geeft je de kans om met een andere bril naar een bedrijf te kijken.”

Einbert van Rees, directeur van Prestige: “Het is een mooie bijeenkomst in een ontspannen sfeer en natuurlijk is het goed eens te laten zien wat je als bedrijf allemaal doet. Er gebeurt hier meer dan we gewoonlijk naar buiten brengen, we zijn in al die 35 jaar misschien wel wat te bescheiden geweest. Mooi om de ondernemers een inkijk in ons bedrijf te geven. Ik kijk zeker goed terug op vandaag!”

Interesse in elkaars bedrijf

Berthran Selles, voorzitter van de Ondernemerskring Genemuiden: “Het idee voor ‘Binn kiek’n bij’ is ontstaan tijdens de coronapandemie. Toen we elkaar vrijwel niet gezamenlijk konden ontmoeten, bezochten we met een aantal bestuursleden verschillende ondernemers om bij te praten. Uit deze gesprekken bleek dat er behoefte is om, naast de netwerk- en meer inhoudelijke events, wat meer bij andere bedrijven binnen te kijken. Prestige deed de aftrap, met succes. We kijken uit naar de volgende Binn kiek’n bij!”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500