Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

E.G.S.V. plaatst zich met 4 teams voor Bondsfinale

Geplaatst op: 23 mei 2022

In Gramsbergen werd zaterdag de halve finale acrogym gehouden. Tijdens deze wedstrijd werd er gestreden voor plaatsen op de landelijke finale. De Eerste Genemuider Sport Vereniging (EGSV) verscheen met 8 teams aan de start.

Even leek het er op dat het een net-niet dag zou gaan worden, 4 teams belandden net naast het podium met een 4e plaats. Later werd duidelijk dat voor al deze teams deze plaats voldoende was voor een plek in de finale. Het duo Lieke van Dijk en Ashley Jager, en de trio’s bestaande uit Fayenn de Leeuw, Bente van der Steeg en Valerie Veenhof, Sterre Brouwer, Nina Nijman en Pascalle Veenhof, Tess van Dalfsen, Britt Visscher en Ronja Kubbenga kunnen zich op gaan maken voor de grote finale op 11 juni aanstaande in Kampen.

Ook de teams die zich niet geplaatst hebben kunnen tevreden terugkijken op deze dag. Het is al een hele prestatie op zich dat zij zo veel teams achter zich wisten te laten en een plek hadden veroverd voor deze wedstrijd.

Het bestuur besluit: “Binnenkort starten we met het samenstellen van de teams voor komend seizoen, lijkt acro jou ook leuk? Kom dan 3 juni naar onze open training.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500