Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heel Genemuiden Zeilt

Geplaatst op: 24 mei 2022

(Ingezonden) Na de succesvolle versies van eerdere jaren wil de watersportvereniging weer een avond organiseren waarbij we alle zeilboten in Genemuiden uitnodigen om samen te gaan zeilen. De opzet is om met zo veel mogelijk zeilers uit Genemuiden als groep samen te gaan zeilen zonder dat hier direct een wedstrijdelement aan vast zit. (Natuurlijk kun je op een rakje even proberen de andere zeilboot de loef af te steken, als je dat wilt).

We willen dit doen op woensdagavond 8 juni en we starten om 18:15 met een overleg bij de helling. Waarbij we bepalen welke richting (Zwartemeer of Hasselt) we gaan zeilen o.a. ivm het weer.  Bij een grotere opkomst kunnen we vanaf half 7 om de 10 minuten starten in groepen; eerst de platbodems, dan de openzeilboten en vervolgens de scherpe jachten. De lengte van de tocht zal mede afhankelijk zijn van het weer. Wanneer het heel slecht weer is, zal het evenement verplaatst worden naar woensdag 15-06-2022.

Bij terugkomst in de haven rond half 10 kunnen we nog even napraten bij de tent die geplaatst wordt bij de helling.

Heb je geen zeilboot en lijkt het je leuk om mee te zeilen dan ben je ook uitgenodigd om je om half 7 te melden bij de helling, zodat je (bij voldoende beschikbare zeilboten) kunt mee zeilen als opstapper.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500