Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijftien diploma’s uitgereikt aan trompettisten

Geplaatst op: 28 mei 2022

De trompetklas van Maurice van Dijk blikt terug op een geslaagd jaar. Vandaag deden maar liefst vijftien kandidaten hun praktijkexamen voor hun examen op trompet. Allen zijn geslaagd, al dan niet met lof.

De volgende kandidaten deden mee uit de omgeving Genemuiden:

A-diploma: Willem Baarssen, Joan Heutink, Daniël Kok, Hendrik den Ouden. B-diploma: Cor-Niels Last, Arnout Last, Geert Timmerman, Nathan van Huuksloot, Joëlle Slager, Jan-Friso Beens, Jurgen Stens, Noa Bloemert, Klaasje den Ouden, Rhoderick Kin. C-diploma: Herbert van Oosten.

Op dit moment werken de leerlingen toe naar het eindconcert op 30 juni in de concertzaal van d’Overtoom te Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500