Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bouwbedrijf Esselink zoekt administratief medewerker

Geplaatst op: 31 mei 2022

(Adv.) Bouwbedrijf Esselink in Genemuiden zoekt een administratieve kracht voor 16 uur per week. De functie bestaat onder meer uit het voeren van de financiële administratie, crediteuren- en debiteurenbeheer, binnenkomende post/mail behandelen en het aannemen van de telefoon. Verder ondersteun je onze accountant bij de overige administratieve processen.

Functie eisen:

Afgeronde mbo opleiding

Goede kennis van het MS Office pakket

Je ben proactief, nauwkeurig en meedenkend

Klant vriendelijke instelling en houding

Voor meer informatie of direct solliciteren neem contact op met Bouwbedrijf Esselink via info@bouwbedrijf-esselink.nl

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500