Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Autotocht door Vechtdal trekt ruim 200 deelnemers

Geplaatst op: 7 juni 2022

Onderweg konden deelnemers een 'pittstop' maken.

Ruim 200 deelnemers, verdeeld over 65 auto’s, deden maandag mee aan de autotocht die de Hersteld Hervormde Kerk organiseerde. In eerste instantie zouden de deelnemers op Tweede Pinksterdag een fietstocht maken, maar vanwege het weer werd dat plan bijgesteld.

De tocht van 115 kilometer voer langs verschillende plekken in de regio waar je normaal niet snel komt. Deelnemers reden onder meer door bos- en heidegebieden in het Reestdal en het Vechtdal. Onderweg konden inzittenden een hele kluif aan (foto)vragen beantwoorden. Bij aankomst konden liefhebbers na afloop een patatje en snack eten naast de Bethelkerk. Al met al een gezellige invulling van de dag voor leden van de HHK.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500