Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bezoek OVG tijdens Dag van de Bouw

Geplaatst op: 7 juni 2022

Het gloednieuwe CWT is ook te bezoeken tijdens de open dag.

(Adv.) Als opleider in de bouw voor leerling- timmermannen, metselaars en tegelzetters, doen wij mee aan de Dag van de Bouw. U kunt ons bedrijf bezoeken op zaterdag 18 juni a.s. tussen 10:00 uur en 14:00 uur en een kijkje nemen in onder andere onze werkplaats en ons Centrum voor Wetenschap en Techniek (CWT).

In het CWT gaan basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 vanaf het komende schooljaar kennis maken met de wereld van Techniek. Op deze Dag van de Bouw kunt u samen met uw kinderen langs komen om al vast eens binnen te kijken en te zien op welke manier we dat gaan doen. Wij zijn daarnaast natuurlijk ook aanwezig om vragen over onze BBL-opleidingen (MBO) te beantwoorden.

De Dag van de Bouw

Tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw, een initiatief van Bouwend Nederland, stellen bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken open om mensen kennis te laten maken met de innovaties en het maatschappelijke belang van de bouw- en infrasector. Sinds dit jaar is daar de Dag van de Bouw voor scholieren aan toegevoegd. In 2019 bezochten ruim 77.000 mensen 140 projecten verspreid over heel Nederland. Na een pauze van twee jaar in verband met geldende coronamaatregelen, vindt de vijftiende Dag van de Bouw plaats op zaterdag 18 juni 2022. Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500