Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marten Beeftink bij ‘Hart voor Hem’

Geplaatst op: 7 juni 2022

Hart voor Hem houdt op vrijdagavond 24 juni weer een bijeenkomst. Marten Beeftink komt spreken over het thema ‘Geloven in de praktijk’.

Marten is onderwijskundige en actief als adviseur binnen het onderwijs. Daarnaast is hij betrokken bij de karakterweekenden van 4M. Het programma start om 20:00 uur, de inloop is vanaf 19:30 uur. Meer info over de locatie volgt later via de site van de organisatie. Klik hier voor aanmelding.

‘Hart voor Hem’ is een christelijke mannenbeweging die inspirerende activiteiten in een ongedwongen setting organiseert om mannen handvatten en inspiratie te geven om dichter bij het hart van God te komen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500