Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beginnend biljarter Hans Beens kampioen van HZW

Geplaatst op: 10 juni 2022

In de Rank werd donderdag gestreden om de titel van clubkampioen van HZW. De winnaars van de onlangs afgesloten onderlinge competities van de eerste, tweede en derde klasse beslisten in onderlinge duels wie er beslag mocht leggen op de algemene clubtitel.

Hans Beens zette overtuigend de kampioenen van de eerste klasse (Body Stundebeek) en tweede klasse (Jan de Jonge) opzij en ging dus met de titel aan de haal. Beens is eigenlijk nog een beginnend biljarter. Tijdens het lopende seizoen maakte hij echter een geweldige progressie door. Zijn moyenne steeg maar liefst met 40%. De beloning in de vorm van het clubkampioenschap was dan ook zeker niet gestolen.

Ook Body Stundebeek en Jan de Jonge kunnen terugkijken op een geweldig seizoen. Beide werden overtuigend kampioen in hun klasse. Het onderlinge duel om de plaatsen twee en drie besliste Stundebeek overtuigend in zijn voordeel. Begin september begint HZW weer aan een nieuw seizoen. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500