Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Zaaier neemt afscheid van groep 8

Geplaatst op: 10 juni 2022

Groep 8 heeft dinsdagavond afscheid genomen van Zondagsschool De Zaaier.

Jan Vandermeer vertelde indrukwekkend over zijn ervaringen tijdens zijn reizen naar hen die nog niet bereikt zijn door het Woord van God of leven in vervolging. Dominee Molenaar had de algehele leiding. De kinderen zongen het lied ‘Neem mijn leven, laat het Heer, toegewijd zijn aan Uw eer’ en ook de andere aanwezigen zongen hen nog een vers daarvan toe.

Bestuur en leiding van zondagsschool De Zaaier geven een hartelijk welkom aan alle kinderen die nog niet op de zondagsschool zitten. Na de zomervakantie ben je iedere zondag welkom in het Hervormd Centrum of in de Bethelkerk van 13.30 – 14.15 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500