Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Titel dartkampioen voor Herwin Oostwoud

Geplaatst op: 10 juni 2022

Herwin Oostwoud is de beste darter van de Dart Club Genemuiden. Tijdens de drukbezochte en spannende finale avond bleek hij de bestgetrainde darter te zijn.

In de winnaarsronde won Herwin Oostwoud in een geweldige finale van Ton van de Bunt, die daarmee op plaats twee eindigde. Harm Pleijzier wist daarachter de derde prijs binnen te slepen.

In de verliezersronde won Jari Jansen de eerste prijs. Hij won de finale van Christian Potters, die de tweede prijs mocht ontvangen. Harco Schuurman pakte hier de derde prijs.

In de onderlinge ranking was het Gert van de Berg die met kop en schouders boven de rest. Op plek twee Herwin Oostwoud en plek drie André van de Vreugde. Gert van de Berg wist dit seizoen 11x 180 te scoren. Jari Jansen en Gert van de Berg behaalden samen de maximale finish van 170 te checken, waarmee zij samen de prijs voor de hoogste finish mochten ophalen. Jonathan van Dijk werd beloond voor zijn snelste leg van het seizoen, hij wist de score van 501 binnen 12 darts uit te gooien. 

Dart Club Genemuiden feliciteert alle winnaars. Volgend seizoen start weer in september en nieuwe leden/ darters zijn van harte welkom. De club is te volgen op hun instagramaccount: dartclubgenemuiden .

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500