Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Limburgers winnen achtste editie Weteringtoernooi

Geplaatst op: 11 juni 2022

De achtste editie van het Weteringtoernooi is meer dan uitstekend verlopen. Dit laat de organisatie weten. “Eigenlijk is dit alles wat je op zo’n dag zou willen zien”, aldus Nick Hoekman namens de organisatie.

“Het weer is prachtig, het bier is koud en de spelers hebben er een ontzettend leuke dag van gemaakt. Al zijn er altijd spelers bij die in hun hoofd nog achttien zijn, maar vergeten dat het lichaam weldegelijk ouder is. We hebben een paar kleine spierblessures mogen noteren wegens overenthousiaste spelers”, zo glimlacht Hoekman.

De finale ging tussen het Limburgse BMR en het Gaellemuniger El Kietje en werd uiteindelijk een prooi voor de Limburgers, die met 3-0 wisten te winnen. Alfred Last werd uitgeroepen tot speler van het toernooi en Hans Sellies werd keeper van het toernooi.

De grote winnaars, zijn volgend Hoekman echter de mensen die op dat moment met een drankje op het horecaplein voor het terras zaten. “Danny Blom uit Pesse draait alles wat tussen piratenhits en hedendaagse top 40 platen in zit, tussendoor gaat Feestbeest Jerick even lekker los.” Het voetbalfeest gaat nog door tot een uur of acht vanavond.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500