Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruim 900 deelnemers aan de start bij Avond4daagse

Geplaatst op: 13 juni 2022

Na een stempel stond 120 liter ranja te wachten op de jeugd.

Na twee jaar afwezigheid ging maandagavond weer de Avond4daagse uit de startblokken. In totaal verschenen meer dan 900 deelnemers aan de start, vergelijkbaar met het aantal deelnemers in de achterliggende edities.

Voor de Driester aan de Kamperzeedijk was het de eerste keer dat de kinderen in Genemuiden meelopen. Normaal gesproken doen de leerlingen mee in IJsselmuiden, maar dit keer bleek dat planning-technisch niet haalbaar dit jaar. De Vogelaar heeft deze week schoolreisjes op het programma staan waardoor men zich moest afmelden voor het sportieve evenement.

De langste afstand, de 15 kilometer, wordt dit jaar afgelegd door 24 deelnemers. Zoals tijdens iedere editie krijgen de wandelaars ook een kleine versnapering. Vanavond werd die door de Boni gesponsord. Daarnaast konden alle deelnemers een bekertje ranja krijgen bij het tunneltje naast de voetbalvelden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500