Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nacht van Gebed in Hervormd Centrum

Geplaatst op: 14 juni 2022

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed van mede-gelovigen. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe mee met de Nacht van Gebed – in Genemuiden georganiseerd door een interkerkelijke werkgroep – voor de vervolgde kerk van 17 op 18 juni in het Hervormd Centrum, Stuivenbergstraat 51 te Genemuiden.

De Nacht begint om 20:30 uur en duurt tot 01:30 uur. Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, Afghanistan, Djibouti en Colombia.

Einbert Bekendam vertelt namens de werkgroep: “Het doel van de Nacht van Gebed is om samen te bidden voor broers en zussen in de vervolgde kerk die door ons gebed weer moed en kracht krijgen om vol te houden. We kiezen ervoor om ’s avonds en ’s nachts te bidden omdat vervolgde christenen vaak juist in de nacht het zwaar hebben. Zo staan we als het ware even naast hen. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500