Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Informatie over defilé Avond4daagse

Geplaatst op: 16 juni 2022

(Ingezonden mededeling) Hierbij de route’ s voor donderdag 16 juni 2022

15km lopers kunnen vanaf 17.00 uur starten.

Alle lopers 10km! Incl. scholen starten om 18.15 uur.

Alle lopers!!! Incl. scholen 5km starten om 18.45 uur.

De organisatie wil dringend vragen aan de mensen of de route vanaf de Greentedijk – Koppel zoveel mogelijk autovrij kan zijn. Dit met het opstellen van de muziekkorpsen en wandelaars.

5 KM

Overtoom, Ra Grutto, La Stuivenbergstraat, La Tureluur, Ra/La Patrijs, Rd brug over, LET OP !!!! Nieuwe Weg oversteken, Rd brug over, Ra Schering Ra richting rotonde, LET OP!!!! Nieuwe Weg oversteken, Rd Randweg , bij Varkensgat brugje over, Rd naar rotonde, LET OP!!! Oversteken, La Tagweg oversteken, Ra fietspad over de dijk volgen. Aan het eind van de dijk stoppen.

Hier wachten totdat we gezamenlijk met de muziek onze rondgang door Genemuiden zullen voortzetten

10 KM

Overtoom, Ra Grutto, Ra Stuivenbergstraat, La Simondsstraat, Ra Julianastraat, Rd Oosterkaai, Ra/La Sasweg, Ra Sasdijk fietspad volgen, halverwege de dijk Ra trap naar beneden Puttenstraat, La Hasselterdijk, Ra schuin naar beneden, voor brugje Ra/Rd pad langs bergingsvijver, Ra LET OP !!! Nieuwe Weg oversteken, Randweg, bij Varkensgat brugje oversteken richting rotonde, LET OP !!! oversteken, La Tagweg oversteken, Ra  fietspad over de dijk volgen, La Matenweg, Ra Sansenhekkenweg, Ra Greenteweg. Hier wachten totdat we gezamenlijk met de muziek onze rondgang door Genemuiden zullen voortzetten.

15 KM

Donderdagavond

Overtoom, Ra Grutto, Ra Stuivenbergstraat, Ra Hasselterdijk, Ra Nijverheidstraat, La Biezenstraat, La/Ra richting Cellemuiden, Cellemuiden volgen tot aan Hasselt. Rd LET OP!! Nieuwe Weg oversteken, Ra Wolfshagenweg, Ra Nieuwe Wetering, Rd Zwolsesteeg, La richting rotonde, rotonde oversteken, Rd Tagweg blijven volgen tot aan de Koppel. Hier wachten totdat we gezamenlijk met de muziek onze rondgang door Genemuiden zullen voortzetten.  

Alle wandelaars worden rond 20:00 binnen verwacht (dijk Koppel) wanneer deze binnen zijn worden de wandelaars binnengehaald door de muziekkorpsen. De route volgt dan als volgt.

Koppel,  Ra Achterweg, La Bodemanssteeg, Ra Langestraat, La Schoolstraat, Ra Jan v. Arkelstraat, La Dorus Rijkerstraat, (Defile bij de Meente) La Stuivenbergstraat, Overtoom.

Bij d’ Overtoom kunnen de medailles opgehaald worden door de wandelaars.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500