Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dag van de Bouw bij OVG

Geplaatst op: 17 juni 2022

(Adv.) De OVG zet zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur de deuren open. Wilt u samen met uw kinderen ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een gebouw? Willen uw kinderen zelf lekker de handen uit de mouwen steken met leuke ontdek-opdrachten of springen op het springkussen? Kom dan aanstaande zaterdag naar de Dag van de Bouw!

U kunt zaterdag onze locatie bezoeken en kijkje nemen in onder andere onze werkplaats en ons Centrum voor Wetenschap en Techniek (CWT). Daarnaast is Koffiebar Marcelino uit Zwartsluis aanwezig om diverse soorten verse koffie te serveren. Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl.

Bezoekadres OVG: Nijverheidstraat 45, 8281 JD te Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500