Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oud-personeel verrast Herman en Alie met ontbijt

Geplaatst op: 18 juni 2022

Foto: Pieter Polman

Herman en Alie Lindeboom werden vanmorgen in het zonnetje gezet door oud-medewerkers van hun café ‘Schippers Welvaren’. Nu het echtpaar de zaak verkocht heeft, hadden hun voormalige werknemers het idee opgevat om nog één keer samen terug te blikken op 28 jaar ‘Schippers’. Dat gebeurde zaterdagochtend met een uitgebreid ontbijt.

Herman en Alie werden compleet verrast zaterdagochtend. In een luxe wagen werden ze naar het café gereden waar ze de afgelopen decennia duizenden glazen bier en koppen koffie serveerden. Cees Westendorp was ook van de partij. Hij was de eerste zaterdaghulp van Herman en Alie: “Het was een hele leuke tijd waarin ik enorm veel mensen heb leren kennen. Het is super om dit tijdperk zo met elkaar af te sluiten.”

Na de verrassing, waarbij tal van annekdotes de ontbijttafel passeerden, brak voor Herman en Alie het moment aan dat ze voor het laatst open mochten gaan. Binnenkort opent Schippers weer de deuren. Dan zal een kersvers ondernemersechtpaar achter de tap staan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500