Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pensionado, vutter, student, parttimer: allround medewerker W2 Support

Geplaatst op: 18 juni 2022

(Adv.) Tijdens je pensioen nog wat bijverdienen? Naast je studie nog wat bijverdienen? Ben jij beschikbaar voor parttime werk? Lees dan snel de onderstaande vacature!

W2 Support BV in Genemuiden is op zoek naar een allround medewerker voor allerlei hand- en spandiensten in en rondom de werkplaats. Wij zoeken iemand die ervoor zorgt dat de werkplaats opgeruimd is, dat orders klaar worden gezet en dat de groenvoorzieningen rondom onze gebouwen worden verzorgd. Jij zorgt er achter de schermen voor dat jouw collega’s kunnen werken in een fijne omgeving. Het werk is niet complex maar wel erg belangrijk.

Wij bieden jou een marktconform salaris en een fijne werkomgeving waarin je in overleg je eigen uren kunt indelen. Bij voorkeur werk je overdag maar het werken in de avonduren behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Voor het klaarzetten van de orders is het handig wanneer je in bezit bent van een heftruckcertificaat. Heb je dit certificaat nog niet maar ben je bereid deze te halen? Dan helpen wij jou hier graag bij.

Denk je dat deze vacature jou op het lijf is geschreven? Aarzel dan niet en neem contact op met Robin Bergman (robin@w2support.com of 038 – 30 30 315). Uiteraard kan je ook voor vragen bij Robin terecht.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500